Om mig

Vanesa behandler zoneterapi

Mit navn er Vanesa og jeg byder dig velkommen til Vazone.

Jeg er RAB zoneterapeut fra Den Danske Zoneterapeutskole i Herlev (DDZ). RAB betyder at du kan få tilskud til zoneterapibehandlinger hos mig, hvis du er medlem af sygesikring Danmark og du har fået en lægelig stillet diagnose.

I februar 2018 har jeg åbnet klinik på Strøget på Amagertorv 14b, 1160 København K.

Udover at være RAB zoneterapeut tilbyder jeg også access bars behandlinger til dig, der ønsker at koble fra en stresset hverdag og til dig, der ønsker mere ro i krop og sind. Jeg tilbyder desuden fysiurgisk massage til dig, som gerne vil af med spændinger og affaldsstoffer i kroppen.

På zoneterapiuddannelsen har jeg studeret traditionel kinesisk medicin, 5-elementslære, meridianlære, orientalsk ansigtsdiagnose, psykologi, etik og samtaleteknik, kost, vitamin- og minerallære, biopati, anatomi/fysiologi og patologi. Alt dette giver mig redskaber til at give dig en holistisk behandling, hvor jeg medregner forskellige aspekter af dit liv i behandlingen, så jeg kan hjælpe dig på bedst mulige måde.

Via mit tidligere job i to helsekostforretninger har jeg fået dybdegående viden om ernæring, kosttilskud og urter. Naturlig plantebaseret kost er min store passion. Jeg har stor interesse for sund forebyggende livsstil, og jeg har en holistisk tilgang til helbredelse af livsstilssygdomme.

Jeg har en stor forståelse af kroppens opbygning, funktion og sygdomme. Dette giver mig kompetence til at give dig den bedste vejledning om helse og sund livsstil.

“Lad din mad være din medicin” – Hippokrates