Om mig

Vanesa behandler zoneterapi

Mit navn er Vanesa, og jeg byder dig velkommen til Vazone. I februar 2018 har jeg åbnet klinik i hjertet af København på Strøget på Amagertorv 14b, 1160 København K tæt på Illums Bolighus.

Jeg er RAB zoneterapeut fra Den Danske Zoneterapeutskole i Herlev (DDZ). RAB (Registreret Alternativ Behandler) betyder, at du kan få tilskud til zoneterapibehandlinger hos mig, hvis du er medlem af sygesikring Danmark eller har en anden sundhedsforsikring, og du har fået en lægelig stillet diagnose. Samtidigt sikrer det dig, at jeg opfylder de lovmæssige faglige og uddannelsesmæssige krav, der stilles til denne titel.

Udover at være RAB zoneterapeut tilbyder jeg også access bars behandlinger til dig, der ønsker at koble af fra en stresset hverdag og til dig, der ønsker mere ro i krop og sind. Jeg tilbyder desuden fysiurgisk massage til dig, som gerne vil af med spændinger og affaldsstoffer i kroppen.

Når jeg ikke er i klinikken på Amagertorv, så er jeg hos i HK Hovedstaden, FOA og ICES ugentligt, hvor jeg giver de ansatte zoneterapi og massage.

På zoneterapiuddannelsen har jeg studeret traditionel kinesisk medicin, 5-elementslære, meridianlære, orientalsk ansigtsdiagnose, psykologi, kost, vitamin- og minerallære, biopati, anatomi/fysiologi og patologi. Alt dette giver mig redskaber til at give dig en holistisk behandling, hvor jeg medregner forskellige aspekter af symptomer og livsstil i behandlingen, så jeg kan hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Fredag og lørdag i ulige uger vejleder jeg kunder i helsekosten Ø-Helse på Amager. Jeg har gennem mit arbejde i helsebranchen fået en dybdegående viden om ernæring, kosttilskud og urter. Naturlig plantebaseret kost er desuden min store passion, og jeg har stor interesse for sund forebyggende livsstil en holistisk tilgang til helbredelse af livsstilssygdomme.

Jeg har en stor forståelse af kroppens opbygning, funktion og sygdomme. Dette giver mig kompetence til at give dig den bedste vejledning om helse og sund livsstil.

“Lad din mad være din medicin” – Hippokrates