Frugtbarhed og zoneterapi

Nedsat frugtbarhed er et stigende problem i samfundet, og mange par oplever udfordringer med at blive gravide fordi mandens, kvindens eller en kombination af begges fertilitet er udfordret. Det er en svær og udmattende situation at stå i, som stresser krop og sind yderligere, og derved gør det endnu sværere at blive gravid.

fertilitet zoneterapi

Årsager til nedsat frugtbarhed

Der kan være en eller flere årsager til at I har problemer med at blive gravide. Stress kan have en stor betydning for din frugtbarhed. Er kroppen stresset, så aktiveres de livsnødvendige kropslige funktioner, så vi er parate til at komme igennem den stressende situation. Fordøjelse og reproduktion fungerer derfor minimalt, når vi er stressede.

Du eller din partner kan have hormonelle ubalancer, der giver udfordringer. Du har måske været på p-piller i mange år, har fået konstateret PCOS/PCO eller har uregelmæssig menstruation. Her kan zoneterapi være en hjælp til at understøtte dit hormonsystem og din naturlige cyklus.

Jeres livsstil kan også have betydning for jeres udfordringer med frugtbarhed. Tobak, alkohol, kaffe, fed mad og overvægt (eller undervægt) kan nedsætte fertilitet. Første gang vi mødes taler vi derfor om forskellige livsområder som stimulanser, kostvaner, søvnvaner, motion, og hvordan I generelt har det. Der kan være behov for at lave små ændringer i jeres hverdag, som vil booste jeres muligheder for at blive gravide. Selv mindre ændringer i livsstilen kan øge chancen for graviditet.

Zoneterapi

Jeg tilbyder zoneterapi til kvinder og par, der ønsker at fremme frugtbarhed. Zoneterapi er en effektiv behandlingsform, der understøtter nervesystemet, så du kan få mere ro og få mere balance i din krop. Zoneterapi kan støtte kroppen til en naturlig graviditet eller bruges som supplement til fertilitetsbehandling. Jeg tager udgangspunkt i jer og jeres udfordringer i forbindelse med nedsat frugtbarhed, så I får et skræddersyet forløb, der giver jer de bedste vilkår for at styrke kroppen.

Under behandlingen fokuserer jeg desuden på udrensning af diverse syntetiske hormoner, tungmetaller og affaldsstoffer, så kroppen har de bedste forudsætninger for at komme i balance.

Find priser her

Book en tid her