Kombi-behandling

Vazone massage københavnVazone tilbyder fysiurgisk massage kombineret med zoneterapi. Du kan vælge mellem en behandling på 90 eller 120 min. En kombi-behandling er med 60 min zoneterapi kombineret med 30 eller 60 min fysiurgisk massage.

Fysiurgisk massage er en dybdegående, smertelindrende og effektiv behandlingsform, for dig der lider af muskelspændinger eller spændingshovedpine. Jeg arbejder dybt i væv og muskulatur og løsner op i spændingerne.

Har du et stillesiddende arbejde, så kan det være en god idé at få en fuldkropsmassage regelmæssigt for at få gang i blodcirkulationen i muskler og væv og få ophobede affaldsstoffer ud af vævet. Stress, bekymringer eller usund livsstil kan sætte sig som muskelinfiltrationer i f.eks. nakke og skuldre eller som en spændingshovedpine.

En fuld kropsmassage på 60 min er til dig, der ønsker at blive løsnet op i hele kroppen og at få slappet fuldstændigt af. Har du en hektisk hverdag, så tillad dig selv at komme ned i et gear, hvor du kan mærke din krop.

Har du en skade eller et særligt problemområde i kroppen, så vil en massage på 30 min være ideel for dig. Det kan være, at du har smerter på grund af spændinger i skulder, nakke eller lænd, eller at du døjer med en tennisalbue eller et løberknæ.

Efter en massage frigøres affaldsstoffer, så det er vigtigt at få masser af væske efterfølgende og tage den med ro, da kroppen er i gang med at arbejde.

Jeg bruger økologisk mandelolie til massagen, som tilfører huden naturlig e-vitamin.

Se priser her.

Book en tid her