Kundeudtalelser

“Rolig, sikker og grundig zoneterapi. Anbefalinger til kostændringer. Behagelig og venlig stemning i lokalet. Mine varmeste anbefalinger, jeg føler mig heldig ved at have fundet Vanesa.”

Lis

“Professionel og meget behagelig oplevelse”

Mads

Har gået hos Vanesa i flere år. Hjælper mig med at holde lyden fra min tinnitus nede i et niveau som er tåleligt.

Susan

Jeg har netop haft første seance hos Vanesa, og det var en helt igennem behagelig oplevelse. Jeg mærker allerede nu en bedring og glæder mig til resten af forløbet. Jeg har været plaget af corona-efterveer siden oktober og føler for første gang, at det går i den rigtige retning.

Lisette

Super sød og meget dygtig. Zoneterapi behandlingerne har virkelig boostet mit immunforsvar, hvilket er fantastisk, da jeg arbejder i en vuggestue. Derudover er det altid en fornøjelse at blive behandlet af Vanesa.

Sabrina

 

Mit første møde med zoneterapi, efter i mange år at have opsøgt massage og kiropraktik for lindring af diverse rygsmerter: Stærk, behagelig og effektiv oplevelse. Vanesa har en stor viden om kroppen, og arbejder med præcision og nænsomhed. Markant effekt allerede efter første behandling. Længerevarende efter flere. Vazone kan varmt anbefales.

Stefan

 

Vanesa har stor erfaring og en meget bred viden inden for vitaminer og kosttilskud. Stiller man et spørgsmål er hendes svar altid begrundet og underbygget af fakta. Det giver en tryghed og stor troværdighed inden for et område der kan være en jungle.

Therese

 

Jeg døjer med flere års spændinger i min skuldre og nakke og efter, at have fået massage og zoneterapi af Vanesa er det blevet meget bedre. Jeg kan varmt anbefale hende og hendes magiske hænder. Hun er dygtig til at skabe et dejligt miljø hvor hun får en til at være helt afslappet, hvilket mærkes i krop og sind.

Malene

 

Fantastisk oplevelse af Vazone, jeg har problemer med nyt knæ, efter behandling med zoneterapi og massage samt kyndig rådgivning, går det meget bedre. Kan på det varmeste anbefale hende.

Susan

 

Jeg har nu prøvet at få massage og zoneterapi af Vanesa. Jeg døjer med ondt i hovedet af spændinger fra skulderne. Vanesa arbejder intenst på de områder som løsner og hun har nogen gode fingrekræfter. Hun er utrolig professionel og går i dybden med hendes arbejde. Jeg kan kun anbefale Vanesa og vil gerne komme igen.

Søren

 

Jeg har været så heldig at arbejde sammen med Vanesa, og derigennem fik jeg mulighed for at komme under kærlig behandling af Vanesas kyndige hænder. Vanesa kan sit håndværk, og alene efter en halv times massage af ryg og nakke var det mærkbart, hvordan mine spændinger slappede af. Så jeg kan varmt anbefale Vanesa, som behandler.”

Thomas

 

I have had a great experience at Vazone. Vanesa makes the best back massage. She is very good in finding the problematic spots and after every treatment I feel energized and my back feels relaxed. Not only that Vanesa is a skilled masseur, but she is also very kind, and I feel good and comfortable in her hands. Can only recommend her.”               

Nelly

 

Jeg har nu prøvet zoneterapi og massage fra Vanesa og det er simpelthen noget af det bedste og effektive som jeg har fået. Jeg kan absolut anbefale hende, hvis man vil have en dejlig og effektiv behandling. Stor ros til Vanesa.

Brit

 

I met Vanesa a year ago when she helped me with some stomach issues. I saw her ad on Facebook and thought it couldn’t hurt to try out reflexology. Since that was a success, I thought of her when I’ve had some pretty painful lower back pain after giving birth nearly 3 months ago. I’ve also been to a physical therapist and tried various stretching exercises, which haven’t helped much. Well, yesterday, I had a one hour appointment in the morning and already by the evening, I could feel the improvement! It’s been only 36 hours but my pain has decreased by about 85%. I believed she could help but I have to say I am shocked that I can feel this much better so fast! I didn’t expect that. I have to admit, I still don’t quite understand what reflexology does or how it does it , but I am soooo glad I met Vanesa. I highly recommend her!

Stephanie

 

Vanesa var med til min fødsel som fødselshjælper og zoneterapeut.
Inden fødslen havde Vanesa givet mig en smertelindrende og all round behandling for at styrke kroppen i forbindelse med graviditeten samt en igangsættende behandling om eftermiddagen inden fødslen gik i gang.
Under selve fødslen gav Vanesa zoneterapi mellem veerne, hvor hun fokuserede på smertelindring og den descenderende effekt (at få baby nedad, da han lå for højt). Ved efterfølgende gennemlæsning af noterne i fødselsjournalen kan jeg se, at der er væsentlige fremskred i fødslen i forbindelse med de tidspunkter, hvor Vanesa lavede zoneterapibehandlinger. 
Jeg kunne ikke have haft en bedre fødselshjælper!

Majken

 

Jeg har været så heldig at have haft mulighed for at få 6 timers zoneterapi hos Vanesa.
Mit forløb hos Vanesa, startede med en behagelig tlfsamtale, hvor hun spurgte ind til de ting, jeg døjer med.
Da vi mødtes efterfølgende, havde hun undersøgt symptomer på f.eks. det medicin jeg tager – og ja, hun var bare generelt godt forberedt.

Vanesa har også stor viden indenfor Helsekost området og jeg fik samtidig med behandlingen anbefalet diverse mad/vitamin, der kunne være godt for mig.

Nu her – efter de 6 timer jeg har haft zoneterapi, kan jeg ærligt sige, at jeg kan mærke stor forskel på min krop. Min fordøjelse er blevet bedre og jeg har meget mere energi igen. Hun kan varmt anbefales!
TAK!!

Miriam

 

Jeg har fået indtil flere access bars behandlinger af Vanesa og hver gang med samme resultat: hele min krop finder fuldstændig ro, og bagefter føles det som endelig at være udhvilet efter længere tids rastløshed. Vanesa er super dygtig, og jeg kan kun anbefale hende!“”

Maria

 

Jeg kom til Vanesa med hovedpine og ondt i nakke og skuldre. Allerede efter første massage mærkede jeg en stor forbedring. Hun formåede at gå i dybden de rigtige steder, så jeg bagefter følte mig lettere og mere afslappet.

Opdatering: 
Jeg har fået 10 timers zoneterapi hos Vanesa. Allerede efter 2 behandlinger kunne jeg mærke en stor forskel i min fordøjelse, som jeg har haft problemer med i flere år. Vanesa har også anbefalet indtagelse af forskellige vitaminer og mineraler samt mælkesyrebakterier, som har gjort min fordøjelse meget bedre. Desuden har jeg fået mere energi og føler mig gladere. Tak for hjælpen, Vanesa!

Stella

 

 

Kan klart anbefale en Access Bars behandling. Bagefter følte jeg mig mere afbalanceret, glædesfyldt og fri. Vanesa er også en dygtig massør som har god indfølingsevne og samtidig ikke er bange for at tage fat når det kræves.

Camilla

 

 

I met Vanesa through a mutual friend and came to know she is a skilled masseuse. Having been suffering from a neck-shoulder pain, I asked for her help and through one session of therapy I felt sooo good that I became fond of massage-therapy! It was the first time that I felt I was in good hands…If you are living with muscular skeleton pain, you know how debilitating it is on your life. And I’m absolutely indebted to Vanesa and her great services. Even though the cost was quite reasonable and good, no amount of money will justify what you did for me.
Tnx and see you again for the next sessions soon.

Ramin

Book en tid her

Læs om de forskellige behandlingsformer Vazone tilbyder her