Om mig

Vanesa behandler zoneterapi

Velkommen til Vazone! Jeg hedder Vanesa og er indehaver af klinikken Vazone.

I februar 2018 åbnede jeg klinikken i København. Vazone ligger i skønne omgivelser i NOR: Nordic Health House i Nordvest. Her tilbyder jeg holistisk zoneterapi. Adressen finder du ved at trykke her.

Jeg er RAB (Registreret Alternativ Behandler) zoneterapeut fra Den Danske Zoneterapeutskole. RAB betyder, at du kan få tilskud til zoneterapibehandlinger hos mig, hvis du har en sundhedsforsikring og en lægelig stillet diagnose. Samtidigt sikrer det dig, at jeg opfylder de lovmæssige faglige og uddannelsesmæssige krav, der stilles til denne titel. Vælg derfor altid en RAB zoneterapeut, hvis du vil være sikker på at være i trygge hænder.

På zoneterapiuddannelsen har jeg studeret Traditionel Kinesisk Medicin, psykologi, kost, vitamin- og minerallære, biopati, anatomi/fysiologi og patologi. Alt dette giver mig redskaber til en holistisk tilgang, der bidrager til mere balance i din krop og sind. Vi kigger derudover sammen på din livsstil, så du er bedre rustet til at styrke din krop ved hjælp af få ændringer. Læs mere om zoneterapi her.

Få mere ro i din hverdag

Udover at være RAB zoneterapeut tilbyder jeg også access bars behandlinger til dig, der ønsker at koble af fra en stresset hverdag og få mere ro i krop og sind. Jeg tilbyder desuden kombinerede behandlinger med zoneterapi og rygmassage til dig, som gerne vil af med spændinger og affaldsstoffer i kroppen. Læs mere om access bars her.

Jeg har mange års erfaring fra helsebranchen, hvor jeg har fået en dybdegående viden om ernæring, kosttilskud og urter. Naturlig plantebaseret kost er desuden min store passion, og jeg har stor interesse for sund forebyggende livsstil og en holistisk tilgang til helbredelse af livsstilssygdomme. Jeg har en stor forståelse af kroppens opbygning, funktion og sygdomme. Dette giver mig kompetence til at give dig den bedste vejledning om helse og sund livsstil.

 

Uddannelser og kurser

2021 Irisanalyse ved Frede Damgaard, Zonecollege Danmark

2021 Førstehjælp, Dansk Røde Kors

2021 Fertilitetsbehandling med zoneterapi, Kursuscenter Dig i Centrum

2021 Hygiejnekursus for virksomheder med kundekontakt – fokus på Covid

2019 Førstehjælp, Dansk Røde Kors

2018 Zoneterapeutuddannelsen, RAB Zoneterapi, Den Danske Zoneterapeutskole

2018 Sygdomslære med Farmakologi, Den Danske Zoneterapeutskole

2017 Anatomi og Fysiologi, Den Danske Zoneterapeutskole

2016 Fysiurgisk dybdemassage, Den Danske Zoneterapeutskole

2015 Access Consciousness Bars, Frederiksberg

2015 Ikke-Voldelig Kommunikation Grundkursus, Rosenlund

2015 Traditionel Thai Yoga Massage, Lahu Village, Thailand

“Lad din mad være din medicin” – Hippokrates