Sellerijuice

Start dagen med friskpresset bladsellerijuice!

Drik en halv liter bladsellerijuice på tom mave og giv din krop vigtige mineralsalte og vitaminer som magnesium, calcium, fosfor, kalium, A-, C-, K-, B2-, B5-, B6- og B9-vitamin (folsyre).

Sellerijuice

  • er antiinflammatorisk
  • bekæmper infektioner, som bl.a. urinvejsinfektioner
  • styrker fordøjelse og genoprette mavesyreproduktion
  • reducerer luft i maven og oppustethed
  • øger vægttab
  • hjælper imod eksem, psoriasis og akne
  • forebygger forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol og mavesår
  • styrker leveren

 

Opskrift på bladsellerijuice

Du tager et bundt økologisk bladselleribundt og vasker det. Afhængigt af hvilken juicer du bruger, kan det være nødvendigt at skære det i passende stykker.

Kør hele bundtet igennem juiceren, og si det til sidst.

Voila!

Bryder du dig ikke om smagen, så kan du juice en agurk eller et æble med og langsomt vænner dig til smagen. Sellerijuicen virker dog bedst, når der ikke er tilføjet andet, og når den er friskpresset, så den ikke når at ilte.

Kan du ikke drikke en halv liter eller får du for kraftige udrensningssymptomer, så kan du starte med en mindre portion og arbejde dig op. Vent 15-30 minutter før du spiser morgenmad.

Har du ikke tid om morgenen til at juice bladselleri, så er det muligt at lave juicen aftenen inden og opbevare den i en lukket beholder i køleskabet til morgenen efter.

Læs “Den Medicinske Seer” af Anthony William for mere info eller kig på hans hjemmeside.