Stress & Søvn

I vores samfund, hvor der er flere og flere, der lider af stress og søvnproblemer, er det vigtigt, at tage sig tid til at være stille, nærværende og bare tage imod. Denne simple tilstand, hvor du ikke laver noget for en lille stund, kan gøre en kæmpe forskel i dit liv og i din hverdag.

Har du et ønske om at lære at slappe mere af, få mere indre ro, større klarhed og fokus eller få ryddet op i gamle uhensigtsmæssige tankemønstre, så kan Access Bars være den rette behandlingsform for dig. Access Bars er en behandlingsform, hvor du kan skabe lige det, du ønsker for dig selv. Hvordan ønsker du, at dit liv skal være?

Access Bars er en behandlingsform, der er ideel for dig, der lider af:

  • Stress 
  • Angst
  • Problemer med din søvn
  • Træthed
  • Udmattelse
  • Tankemylder
  • ADHD
  • Indre uro og rastløshed
  • Negative tanker og modløshed 

Hvordan foregår en Access Bars behandling?

Du ligger påklædt på briksen og bliver trykket meget let på 32 punkter i kraniet. Det er ikke et tryk, som du kender den fra massage. Det er en berøring, som er så let, at du måske ikke helt mærker den fysisk. Alligevel er den effektiv og virker på et dybere plan. Hvert punkt står for en overbevisning om forskellige ting. Da du ligger i 60 minutter og ikke laver andet end at tage imod og give krop og sind tid og ro til at genoprette balance, kommer du ned i en slags meditativ og nærværende tilstand, hvor du kobler helt fra den hektiske hverdag. Du kan derfor sammenligne Access Bars med en slags dyb meditation.

Under en Access Bars behandling er alt tilladt. Du kan ligge og tale, grine eller græde. Du kan ligge med åbne eller lukkede øjne. Du kan ligge helt stille uden at tale eller du kan bevæge arme og ben. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas.

Nogle gange kan der dukke gamle tanker op eller du kan komme i tanke om ting fra fortiden. Hvis du observerer dine tanker uden at dømme dem, kan det være en yderst lærerig situation. Det at blive bevidst om dine egne begrænsninger, giver dig mulighed for at udfolde dig på nye måder. Du kan derved skabe ting, som du ikke troede ville være muligt. Hvad ønsker du at skabe?

Efter behandlingen

Der er flere, der oplever, at de føler sig lettere efter en Access Bars behandling. Nogle er helt tanketomme og helt afslappede. Andre får mere energi. Det er vigtigt, at du tager dig tid til at mærke efter, tage den med ro og drikke masser af vand resten af dagen.

Du kan læse mere om Access Bars på engelsk her

Book en tid til en behandling her. Se priser for de forskellige behandling hos Vazone her

Har du spørgsmål til behandlingen, inden du ønsker at booke en tid? Tøv ikke med at kontakte mig – jeg besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have.

Er dette ikke den rette behandlingsform, du søger? Zoneterapi er også en yderst effektiv behandlingsform mod stress og søvnproblemer. Læs om zoneterapi her